OVER ONS

Manifest / visie

Maxxem maakt investeren in vastgoed zo laagdrempelig mogelijk. Wij houden van duidelijkheid en transparantie. Niet van ingewikkelde constructies en schimmige verdienmodellen. Maxxem maakt het voor iedereen mogelijk om te investeren in vastgoed zodat iedereen de vruchten kan plukken van deze goed renderende markt.

TIJDLIJN

2008 - Eerste pand

Eerste object aangekocht als belegging (Zusterstraat in Den Haag)

2013 - Crowdfunding

Crowdfunding was een van de ontwikkelingen die de aandacht trok. Dit was het tegengeluid t.o.v. meer traditionele financieringsvormen via banken. Ineens was er de consument, die gebundeld in een massa, een andere consument kon helpen in zijn financieringsbehoefte.

Aankoop via crowdfunding

Johannes Camphuisstraat in Den Haag voor 30% gefinancierd via crowdfunding. Gezamenlijk legden 44 investeerders tussen de €100 en €4.000 in voor de benodigde EUR 40.000

Een woning deels financieren was vrij uitzonderlijk voor die tijd en na ons zijn er meerdere initiatiefnemers geweest die hier de meerwaarde van zagen.

Aankopen met behulp van crowdfunding ging door. Inmiddels zijn 12 objecten aangekocht met behulp van crowdfunding voor een totale waarde €1.4 miljoen.

2020 Maxxem is hier

Inmiddels heeft onze vastgoedportefeuille een waarde van €30 miljoen (voornamelijk verhuurde woningen en enkele winkel- en bedrijfspanden).

Het is tijd voor een nieuw platform dat zich volledig richt op het investeren in rendabel vastgoed. En niet alleen voor de grote portemonnee, maar juist ook voor de kleinere beurs. Bij Maxxem betaal je geen courtage of andere kosten omdat er geen tussenkomst meer is van andere partijen. Maxxem is het platform waarop iedereen rechtstreeks kan investeren in vastgoed.

Maxxem slaat de handen ineen met haar investeerders en ontstaat er een situatie waarin iedereen voordelen bij heeft. Via Maxxem komt er een financieringsstroom op gang waarbij alle investeerders een goed rendement verdienen.

Maxxem is misschien wel de volgende innovatie in vastgoed beleggen

OVER DE FOUNDER

JBp20150422-1146

Amresh Bajnath (1978) is de geestelijk vader en ondernemer van Maxxem. In 2008 was Amresh werkzaam bij Bank of Scotland en zag naast zijn baan de kans om te beleggen in vastgoed. Dat is uitgegroeid tot een beleggingsmaatschappij met een totale vastgoedportefeuille die een waarde van €30 miljoen vertegenwoordigd.

Vanuit de overtuiging dat de traditionele vastgoedmarkt wel een nieuwe impuls kan gebruiken is Maxxem ontstaan.