Slide

De drie beloften van Maxxem

Wij maken beleggen in vastgoed laagdrempelig en eenvoudig. Met een minimaal bedrag van EUR 250 kun je als particulier deelnemen en een hoog rendement ontvangen op jouw inleg. Op deze manier kan iedereen beleggen vastgoed!
3
Inleg vanaf €250

De eenmalige inleg bedraagt minimaal €250 en aan het eind van de looptijd krijg je de inleg volledig terug. De looptijd leggen we van tevoren samen vast.

2
Maandelijks rendement

Iedere maand krijg je het afgesproken rendement uitgekeerd. De gehele looptijd lang en vanaf de eerste maand na je inleg.

1
Transparant en duidelijk

Je krijgt een duidelijke overeenkomst waarin precies staat wat we hebben afgesproken. Want zo zijn wij! Transparant en duidelijk.

In 6 stappen ben je investeerder

Wij houden van duidelijkheid en transparantie. Daarom maken we het mogelijk om in slechts 6 stappen mee te doen.

Actueel aanbod

Wij selecteren de objecten op een zorgvuldige manier zodat de investering het best mogelijke rendement behaalt. Daarom investeren we hoofdzakelijk in verhuurbare woningen en appartementen in en rondom de Randstad. Een enkele keer valt ook een winkel of bedrijfsruimte binnen onze selectiecriteria. Hieronder staat het actuele aanbod waarin je kunt investeren.

Maxxem 1 is een aantrekkelijke nieuwbouwwoning in hartje Maxstad. De woning is sinds 2018 verhuurd aan een echtpaar dat geniet van hun pensioen....